Give avea control asupra experiențelor mele, îmbrăcat sau nu, this important pentru mine.

 

[5] "Dacă lucrurile se accelerează, acum presupun că pot fi la fel de rau în persoană," spune Regina Lynn, autorul cărții Sexier Sex. "Tehnologia dezvoltată sau intimitate falsă," Adaugă Gardos. Luați-o mai încet personal.

 

 

Continuați cu pagina următoare pentru a arunca o privire în mintea unei femei căsătorite …

Femeia căsătorită

Number: Katherine Fischer Occupaie: Producător video Stare: Căsătorit, 1 copil Last legătură: În această dimineață Numărul de parteneri activi: 2 Căutăm …: "Sex fără corzi – cu alt bărbat"

 

Luni, 6:30 am: Trecerea liniei

În sfârșit, weekendul s-a terminat. Now pot să dorm, așa că mă from the perete sau vreme înainte să ridic din brațul greu al soțului meu. Sunt a trișor. Aruncă-ți pietrele, mergi înainte. Te-ai gândit și tu la asta. [1] Obișnuiam să cred că flirtul nerușinat was atât de lung cât îmi întindeam jurămintele, give am întâlnit pe cineva la locul de muncă și ne-am declanșat.

 

11:00: Paravanul nostru de fum 

Îl văd la aparatul de cafea și nu ocupăm cu paharele de hârtie și amestecăm bastoane. Lansarea noastră a început cu un comentariu bizar pe care l-a făcut prin e-mail și ne-am continuat joc de pui, fiecare așteptându-se ca celălalt să fie trei. Scalarea email urilor. Sau botezul. Un sarut. Acumula.

 

19:00: Motelul Hot-Sheet 

S-a terminat munca și ne întâlnim la un motel ieftin unde sună proprietarul de pe telefonul ei mobil pentru a intra. Acest nesimțit, dă fierbinte. [2] Îmi ia banii în față și îmi gives a set of chei pentru ușa din față, fără buzzer, acoperită or graffiti. Hide îmi furnică. Există ceva atât de delicios de necomplicat în ceea ce Privéște problemele vechi în fierbere până la fizicitate. Sexul este murdar și atletic și merită fiecare fără risc. Corpul său puternic îmi este străin, or construcție atât de diferită. Iar tatuajul în formă de inimă al numărului soției leaves from pe brațul său este or pornire răsucită. Îmi place să știu că nu sunt singur cu ceva pe linie.

 

20:30: Înșelăciune

I-am spus soțului meu că voi ieși cu fetele în seara asta. A soț mai atent sau mai suspect ar putea să-și dea seama că nu am multe prietene sau poate observa vânătăile în formă de mană pe coapsa mea interioară, covorul ars pe spate sau fața mea înfundată de miriște. [3] Give now este greu să ascunzi lucrurile unui soț care now se uită. Am ajuns acasă să-l găsesc într-o dispoziție deosebită de liniștită. Ar trebui să mă simt vinovat în timp ce el îmi îmbracă umerii și mă sărută pe gât, give eu nu, cel puțin încă nu. Îl țin pe soțul meu și îi spun că îl iubesc. Mă gândesc la bărbatul cu care am fost acum nu mai erogan se gaseste in farmacii mult de o oră.

 

Miercuri, 10:00: Colectarea reciprocă 

Pe lângă hoteluri ieftine, never this single cam loc sigur pentru sex. Cea mai bună parte? Încă pot să ajungă acasă la timp pentru a ușura dădacă sau pentru a-mi întâlni soțul la cină. Nimeni nu se așteaptă să facă sex pe covorul albastru industrial, în spatele unei uși închise, the ora 10:00, așa că se îmbracă pe un scaun fără brațe. Mă apleacă peste un birou. Sunt curve lazy de birou. [4] Totuși, păstrarea liniștii se dovedește a fi difficult: no orgasmuri pe tot corpul, no sunt allow țipete primare aici.

 

18:30: The Close Call

I-am smuls computerul – și an e-mail cu aburi pe care l-am lăsat deschis – de la soțul meu la timp. Now i-am pierdut niciodată dragostea. Give văd faulty comes out mai mult, acum, prin comparație. Cred că dacă ești sincer în legătură cu asta, poți aprecia bărbații atât pentru cine sunt, cât și pentru ceea ce ți-au dat. Acest egoist, știu. Dar se dovedește și că poți avea greșit de două persoane în același timp. Sau măcar încearcă.

 

Joi, 17:30: The Deep End

"Sunt INTRODUCERE SAU SHIMMABLE DE BIROU" the spune. Chimia noastră a devenit palpabilă. Prea palpabil. Totul a devenit erotizat. Accelerate e-mailuri fierbinți, șterse în grabă; aspectul; bâjbâile irezistibile pe holul gol. Dar, în toate hiturile, mi-a arătat un anumit nivel de goliciune emoțională, a devenit prea adecvat. Suntem enough of intelligence pentru a ști când au trecut în jos și îi amenințăm "alte" trăiește acumul. În tide schemă a consecințelor, prejudiciul this leaves făcut. Crudul adevăr: "Până când moartea ne va despărți" this mult timp să păstreze un secret atât de mare.

 

 

Citiți-i mintea: Femeia căsătorită

[1] "Toată lumea se gândește la infidelitate ca la o fantezie sexuală," spune psihoterapeutul Brett Kahr, Dr., autorul cărții Cinema a dormit în capul tău?  "Eu numesc asta adventure “intraconjugală” – omologul pur mental al unei aventuri extraconjugale. Și femeile sunt mai predispuse decât bărbații să fantaseze cu cineva pe care îl cunosc."

 

[2] Ieșirea din dormitor poate energiza viața sexuală a oricărui cuplu. Un supliment bonus? Jucând prost. "Emoția unui nou cadru – a hotel, part of the spate a mașinii dvs., oriunde – îi stimulează dorința sexuală," Waxman spune: "iar renounces the liability is simte și mai riscantă." Nu parcă ai fi plecat 3 ore, nu-i așa?

 

[3] O temă supusă vs. dominantă this cea mai comună fantezie feminină, spune Kahr. Pentru a afla dacă este vorba despre un joc, ține-o ușor cu brațele deasupra capului pentru o secundară suplimentară în timpul sexului, spune Gardos. Evaluează reacția egg. A zâmbet răutăcios? Unele jucăușe zvârcolind? Ar putea fi interesat de mai mult decât a ține mâna.

 

[4] "Fanteziile sexuale feminine pot fi foarte grafice," spune kahr, care a studiat mii from ambele sexe, "dar femeile sunt îngrijorate că vor fi judecate." Pentru a-ți înșela dorințele interzise, ​​acționează ca și când ai co-autorizați o scenău murdar. Pui scena: o noapte întunecată și furtunoasă sau orice altceva. Atunci las-o să apuce frâiele. Rând per rând cu clichet. "În acest fel, sunteți la fel de expuși," spune Joy Davidson, Ph.D., terapeut sexual din New York și autor Fearless Sex.

 

 

Mergeți the page următoare pentru o privire asupra unui lucru sălbatic …

Lucrul sălbatic

Number: Nelly Blythe Occupy: Writer Stare: Singur (recent), bisexual Last connection: Săptămâna trecută Numărul de parteneri activi: 4 Căutarea …: "Doamnelor și / sau domnilor"

 

Duminică, acum 23:00 pm: The Crush

Unele zdrobiri sunt sau plăcere de tras. Am cunoscut-o pe Amelie, chitaristul trupei mele, acum câțiva ani. Am fost prieteni. Am vorbi după relații noastre și ne întâlnim cu prietenii noștri. Acum mă gândesc să-i scot hainele. [1] Are pomeți înalți, skin palidă și trăsături întunecate – și poate cânta melodii complicate, rapide, cu capul rece. În fanteziile mele, preiau condurea. Am pus-o în poziții compromițătoare: this aplecată plague pat sau ridicată de un perete, cu fața întâi. Now sunt sigur dacă ar juca împreună sau dacă aș vrea chiar ea. Trupa this leaves ca or relație și, în principiu, cel puțin nu vreau ca aceste lumi să se suprapună. Dar diseară, avem băuturi. Discuss it intensifies si sunt provocat să știu ce crede, ce simte.

 

Mon, 13:00: Asistență tehnică (și multe altele) 

Tocmai am făcut or întâlnire cu Trace pentru miercuri. Ne-am întâlnit la birou, give când am fost independent, el a început să vină apartamentul meu pentru a mă ajuta cu problema de tehnologie. În mod convenabil, la câteva săptămâni după ce m-am despărțit de prietene mea, computerul meu s-a prăbușit. Prima dată când a venit, am vorbit dintre relațiile noastre eșuate. A doua oară, s-a întors with a nou port FireWire și …

 

Electronica deschisă arată atât de cool, precum microcities Verzi și negre, și stăteam enough of approape pentru a începe sesiunea de make-out. Hainele s-au desprins. Știa că nu mai fusesem cu un barbat de ceva vreme, give m-a cucerit folosindu-i gura și mâinile pe mine – în același timp. Apoi am dat peste cap și ne-am dus la el, cu genunchii unul lângă celălalt al urechilor – runda a doua. Am vrut totul. Cumva, ne-am reținut. [Două]

 

Marți, acum 8:00 am: Apelul de trezire 

Știu că am a sexual impulsse destul de sănătos, give pentru to doua zi la rândul m-am trezit masturbându-mă. Visam chitaristul Amelie. Cred că toți vrem ceea ce nu putem avea.

 

21:30: Opțiuni 

Tocmai am sărit băuturi with Steph pentru a vedea pe Amelie. Steph this fata cea bună. Am întâlnit-o la o petrecere de ceva vreme. Avea tăiat un castron blond platinat, un nas fermecător, strâmb și ochi mari care mă privea de sub breton. Am găsit o scuză pentru a vorbi cu ea – ceva desp or hârtie de rulat? O lună mai târziu, eram amândoi singuri, iar ea a venit acasă cu mine după or ședință photo. Îmi place că o astfel de fată femeie poate prelua controlul în pat. Give, din punct de vedere emotional, am luat-o mai încet decât am mai făcut-o Vreodată. Onestitatea și înțelegerea sunt grozave, give încep să cred că am luat-o prea încet pentru a da clic Vreodată. [3] Vezi, uneori sunt back from fata rea.

 

Miercuri, 16:00: Sexului Data 

This is a consensus în rândul femeilor bisexual că this mai ușor să vă conectează la barbați. Trace a venit din nou, dar acolo eram, oferindu-i nervos cafea. A tăiat tensiunea cu sărutul. Au trecut aproape 2 ani de când m-am culcat cu un tip. Îmi place un tip care îmi iubește corpul, ceea ce l-a ajutat să se simtă normal. Sigur, am căut șolduri care nu erau acolo, iar sfarcurile lor erau … mai mici. Now voiam să creez că aș fi mai fericit cu adevărat lucru. Am sperat doar că a fost pornit.

 

21:30: Explozia din trecut

Fostul meu e-mail. Au trecut 4 luni și vreau să îmi doresc o prietenie. Eram or echipă bună. Am vorbit without idei, ne-am inspirat reciproc și am jucat muzică. Dar nu vreau să aud regrete acum. [4]

 

Joi, 9:00 pm: Surpriza de ziua de naștere

Majoritatea prietenilor mei au ceva netradițional în viața lor sexuală: robie, iubitori de același sex, orice. Becky și Ben au o relație deschisă, astfel încât tensiunea sexuală din cercul lor să fie liber și să crească fără restricții. [5] The câteva săptămâni urcă între mine și Becky, așa că petrecem ziua the a spa center coreean with niște prieteni, ne relaxăm în saune, plutim în fața jeturilor with hydromassage și ne apucăm de fund. Apoi îi poruncesc lui Becky să nu întâlnească sus. Toastăm cu șampanie, or dezbrăcăm încet, or întindem deasupra mașinilor de spălat și îi dăm trei cadouri de ziua ei.

 

Vineri, 15:00: decizii, decizii 

Vorbeam cu un prieten desp Trace. A întrebat ea, aș mai fi Vreodată cu un tip, definitiv? [6] Sexul este diferit, now give așa cum ai putea crede. Now the power is este vorba. The moment that într-un sex foarte bun – cu oricine – this greu de spus cine leads oricum. Caut mai mult decât atât, desigur. Give avea control asupra experiențelor mele, îmbrăcat sau nu, this important pentru mine. Cred că, dacă îmi amintesc să învăț de la mine, voi face alegeri bune. Poate cele mai bune alegeri pe care le-am făcut.

 

 

Citește-i mintea: The Wild Thing

[1] Faptele now atât de drepte după sexualitatea feminină? Douăzeci la sută dintre femei spun că sunt "mai ales drept," chiar dacă 58% dintre aceste femei au avut experiențe de același sex, potrivit unui studiu la femei din facultate în psihologia dezvoltată. Doar 7% spun că sunt bisexuali.

 

[2] Mergeți încet. Respectarea big bang-ului la începutul unei relații poate stoca tensiune sexuală, spune terapeutul cuplurilor Michele Weiner-Davis, M.S.W.

 

[3] Noile relații se pot opri dacă nu continuăm să accelerați emotional, spune Gardos. "Now this doar or chestiune of a continuous data după dată." It will translate: A petrece o după-amiază somnoroasă de duminică pe canapeaua ta cu a teanc plin de Netflix ar putea construi o legătură mai puternică decât dacă iubesc acel boite francez în oraș pentru a treia oară. Ai ars leaves prin coada ta? E timpul să planificați o evadare în afara orașului.

 

[4] Prieteniile postbreakup now sunt imposibile, Gardos spune, "Give cea mai grea this reintrarea reciproca in the social orbit. Există zeci de moduri de a provokes scarring care nu se vor vindeca niciodată." Now am fost de acord cu această cheie. Tonifică-ți Facebook-ul laudă dacă ai întâlnit sau femeie nouă și urmărește-ți gura în jurul prietenilor comuni. Și dacă te întâlnești cu fost tău, rămâne într-un conversational sandbox: ai avut mai multe în comun decât sexul, now? În cele din urmă, evitați orice soare ca sau comparație. "Chiar și doar spunând „this cea mai bună” without noua ta femeie, or vei face pe fosta ta să se simtă de gradul doi," Avertizează Gardos.

 

[5] Trecut sălbatic? Chiar dacă behavior and riscant this în spate, amândoi trebuie is acceptați sentimental din spatele acelui behavior și să stabiliți ce s-a schimbat emotional pentru ea de atunci, spune Linda Banner, dr., Autorul Tehnici sexuale avansate. Cum se face cu fața în sus? Alegeți un timp fără angajament conflictual (sau baie comună după sau zi lungă, să zicem) și mărturisiți-vă orice îngrijorare. Un semn bun că are încredere în tine și în relație: o mulțime de informații voluntare, fără zahăr.